maanantai 29. tammikuuta 2018

★ Kuinka dieetti etenee? 11 viikkoa aikaa!

Kisat lähestyy pelottavan kovaa vauhtia ja viikkojen vähentyessä kunnonkin pitäisi alkaa rapistua kunnolla. Pieni stressi alkaa hiipimään siitä, kerkeääkö paino tippumaan ja rasva palamaan toivotussa ajassa. Vähän jälkijunassa kuljetaan vieläkin, mutta onneksi kirittävää ei ole järjettömästi.

Nälkä ja väsymys meinaa aika ajoittain jyrätä fokuksen yli ja tuntuu, että kuppi kaatuu nurin, mutta jotenkin hienosti sitä saa aina itsensä takaisin koottua. Onneksi omistan tsemppaavia ja innostavia ihmisiä ympärilläni ♥ Onneksi myös tässä tapahtui asioita, joiden voimalla jaksaa taas painaa uudella temmolla eteenpäin!

Nyt on dietattu reilu 2 kuukautta ja paino on tippunut vajaa 4 kiloa, mutta vielä on matkaa tavoitteeseen. Rinta rottingolla eteenpäin ja hei, enää 11 viikkoa! Se on ihan tajuttoman vähän!

Onko kaikki sitten sujunut kuin elokuvissa? No ei. Suurin ongelma on ne mielihalut. Tekisi sitä mieli ja tuota mieli. Etenkin RUISLEIPÄ on mulle se suurin ongelma. Välissä sitä avaa jääkaapin ja huomaa, ettei ole käynyt kaupassa ostamassa "sallittuja ruokia" ja erehtyy syömään jotain aivan muuta. Joku oli kirjoittanut, että kisadietti on 99% psyykkistä hommaa ja sitä se välissä todenteolla tuntuukin olevan. Selkärankaa kasvatetaan!



Painosta ei saisi ottaa stressiä, mutta kyllähän se aina välissä tuntuu puskevan mieleen hyvinkin tiheään tahtiin. Vielä minulla, joka on niin rennon letkeä oman painonsa suhteen, että hups vaan, sinne hujahti taas juustokakku! Kilpailutahto on kova ja halu nostaa lavalle paras versio itsestänsä on vielä kovempi. Kuitenkin, jos se aamu koittaa, että sinne lavalle saan oikeasti nousta, olen jo voittanut itseni ainakin kymmenen kertaisesti.



Ja hei! Muistakaas ottaa Kamalan ihana elämä seurantaanne! Joka viikko saatte lukea yhdestä aihealueesta meidän näkemyksenne ja voin luvata, ettei nämä kirjoitukset jätä kylmäksi! Käy tykkäämässä kamalan ihanan facebook sivusta ja laita seurantaan instagramissa nimimerkillä kamalanihanaelämä.

♥ Suvi




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti