Kokeilin ekaa kertaa tehdä tämän
glögijuustokakun K-ruoka reseptillä ja ihan hyväähän siitä tuli! Ainut minkä teen seuraavalla kerralla toisin on, että teen täyteen ainakin ½ kertaisena, koska nyt täyte meinasin jäädä kiilteen jalkoihin. Vaikka maku oli ihan hyvä, mutta mä tykkään enemmän että täytteen tulisi olla hallitsevampi, mitä kiilteen. Tai sitten tekee kiillettä vähemmän, mutta sitten kyllä kakkukin näyttää vähän luihulta. Samaten pohjalle tuleva piparimurske oli aika natfi tuolla 150g määrällä, että sekään ei haittaisi vaikka olisi vähän enemmän. Ohjeen löydät ylempää linkin takaa!
Nami nami, sopii hyvin joulun kahvipöytään :) Kiille meinaa jäädä vain vuokaan kiinni, joten ei kannata kovin raivolla irroittaa sitä.
♥ Baka
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti